Mesoterapia

Mesoterapia on mainio keino elvyttää ihoa, joka on ryppyinen, veltostunut, kuiva tai vanhentunut. Hoidolla voidaan myös parantaa epäpuhdasta ihoa, häivyttää arpia ja lievittää atopiaa. Mesoterapiassa ihoon imeytetään vaikuttavia aineita eli ns. mesococtaileja. Kun toimenpide tehdään pistoksilla, aineiden imeytyminen ja vaikuttavuus ovat huomattavasti tehokkaampia kuin esimerkiksi samoja vaikuttavia aineita sisältävien ihonhoitotuotteiden käyttö. Kaikki vaikuttavat aineet ovat täysin turvallisia ja ohuen neulan ansiosta toimenpide on myös varsin kivuton.

Toimenpide voidaan myös toteuttaa medikaalitason neulauksena 0,5-3mm neularullilla: syvyys valitaan ihon kunnon, rakenteen ja halutun lopputuloksen mukaan.

Monipuolinen ja kattava hoitotoimenpide

Mesoterapia on erinomainen hoito esim. kasvojen ja kaulan alueen kiinteytykseen ja raikastamiseen, syväkosteuttamiseen, rasvakudoksen pienentämiseen, vitamiinien boostaukseen sekä ihon täyteläistämiseen ja kokonaisilmeen nuorentamiseen. Myös arvet, atopia, couperosa ja maksaläiskät voidaan hoitaa mesoterapialla. Kaikkiin hoitoihin yhdistetään kuorinta ja hoitonaamio. Kuorinta voi olla enzymaattinen, syväpuhdistava, tai pinnallinen/keskisyvä/syvä kemiallinen kuorinta.
Olemme tehneet mesoterapiahoitoja 15 vuotta erilaisilla menetelmillä. Vahvan kokemuksen pohjalta olemme kehittäneet mesoterapia-hoidon laserilla, joka on kivuton ja erittäin tehokas hoitotapa. Laserilla kykenemme hoitamaan kivuttomasti ja tehokkaasti useat eri ongelmat yhdellä käynnillä. Jopa häiritsevät ihokarvat voidaan hoitaa laserilla mesoterapiahoidon yhteydessä. Rf-laserin teho on monituhatkertainen verrattuna muihin metodeihin.

Kysy lisää:

Ota yhteyttä jotta voimme vastata kysymyksiisi! Halutessasi järjestämme konsultaatiokäynnin jotta voimme kartoittaa juuri sinulle sopivimmat hoitovaihtoehdot.

 • 041 453 4319
 • info@sarisaily.fi

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Viesti

  Katso myös:

  pigmentointi

  laserhoidot