Täyteainehoidot

Täyteainehoidot ovat oiva valinta ilmeen kohottamiselle ja piirteiden nuorentamiselle ilman veitsen alle joutumista. Kun tekijänä on ammattilainen, lopputulos on luonnollinen eivätkä kasvojen ilmeet rajoitu. Tulokset saadaan välittömästi hoidon jälkeen ilman erillistä toipumisaikaa tai sairaslomaa. Täyteaineet ovat turvallinen ja luotettava tapa kohentaa ilmettä ja häivyttää epätoivottuja ryppyjä tai arpia. Hoitoihin voidaan yhdistää mm. medikaalikuorintoja.

Käytämme täyteainehoidoissa pääosin kanyylitekniikkaa, jossa minimoidaan ihon läpi pistämisten määrä. Esimerkiksi silmien alapuolella olevat painumat, keski- ja alakasvojen uurteiden ja ryppyjen täytehoito, sekä samassa yhteydessä huulten täytehoito onnistuu muutamasta pistoreiästä, joista tylpällä pienellä kanyylilla päästään useammalle eri kohdealueelle. Kanyylitekniikan etuna on myös vähäisempi mustelmataipumus verrattuna perinteiseen injektioneula -tekniikkaan.

Täyteainehoidoissa käyttämämme tuotteet:

9 syytä miksi e.p.t.q on erinomainen vaihtoehto:

 1. Raaka-aineet
 2. HA-pitoisuus
 3. Viskositeetti
 4. BDE vapaa
 5. Endotoksiini
 6. Aseptinen ympäristö
 7. Puristusvoima
 8. Hiukkasten homogeenisuus
 9. Osmoottinen paine

e.p.t.q. S100

 • Tuotteen ohut koostumus ja täydellinen viskositeetti sopii erinomaisesti ihon pintakerrosten, kuten silmänalueen juonteiden, ohimoiden ja kyynelurien käsittelyyn, jolloin saadaan kaunis, pehmeä ja luonnollinen lopputulos.
 • e.p.t.q S100 on myös ihanteellinen käytettäväksi huuliin.

e.p.t.q. S300

 • Tuotteeen koostumus on paksumpaa, jonka takia sen rakenne mahdollistaa pitkän pysyvyyden.
 • e.p.t.q S300 sopii useille kasvojen alueille mukaan lukien huulet, nenä, marionetit, posket sekä nasolabiaaliset juonteet.

e.p.t.q. S500

 • Tuotteen korkeamman viskositeetin vuoksi se sopii täydellisesti kasvojen kohottamiseen. Tuote säilyttää sen muokattavuuden injektioinnin jälkeen, joka tekee siitä ihanteellisen leuan- ja poskipäiden muotoiluun.

 

 

Lue lisää esitteestä:

eptq-brochure-fin-deesteticaworld.com

teosyal_logo

TEOSYALia voidaan käyttää kasvoihin, kaulaan, syvään kaula-aukkoon ja käsiin. Ajan mittaan ihon kosteuspitoisuus vähenee, jonka seurauksena iho menettää kosteutta ja elinvoimaa sekä kimmoisuutta. Tämän seurauksena on veltostunut iho ja rypyt. Tämä valmiste on täydellinen mm. kasvojen pyöreyden ja kimmoisuuden palauttamiseksi, huulten mitan lisäämiseksi sekä ihovaurioiden hoitoon.

Hoito perustuu vaikuttavan aineen hyaluronihapon korkeaan pitoisuuteen, joka takaa pitkäaikaisen ja kestävän lopputuloksen välittömästi hoidon jälkeen. Teosyal –nestevalmiste elvyttää ihon alempia kerroksia syvään ja palauttaa iholle elinvoimaa, kimmoisuutta ja kosteutta. Teosyal – geelien perusominaisuuksia ovat niiden poikkeuslaatuinen sitkeys ja kimmoisuus.

Teosyal  Deep Lines

– Syville juonteille –

 • Hyaluronihappotäyteaine, pitoisuus 25mg/ml
 • Syvät juonteet; esim. nasolabiaalit, suupielen juonteet

Teosyal Deep Lines’ia suositellaan käytettäväksi esim. nenän ja suupielten välisten juonteiden korjaamiseen ja muihin syviin juonteisiin.

Teosyal Kiss

– Huulten muotoiluun-

 • Hyaluronihappotäyteaine, pitoisuus 25mg/ml
 • Huulten ääriviivojen muotoilu ja huulten täyteläistäminen

Teosyal Kiss on tarkoitettu huulten volyymin lisäämiseen ja ääriviivojen muotoiluun. Aine mukautuu kauniisti ja tarkasti, kosteuttaa huulten ihoa ja kohottaa suupielet. Teosyal Kiss’in vaikutus on pitkäaikanen: 9-12kk.

Teosyal Ultra Deep

– Kasvojen muotoiluun-

 • Hyaluronihappotäyteaine, pitoisuus 25mg/ml
 • Kasvojen piirteiden muotoilemiseen, sopii myös syville juonteille

Teosyal Ultra Deep soveltuu antamaan kasvoille volyymia ja syvien ryppyjen madaltamiseen. Vaikutus on pitkäkestoinen, keskimäärin 12 kuukautta.

Teosyal Redesity 1

– Kasvojen kevyeen muotoiluun-

 • Hyaluronihappotäyteaine
 • Väsynyt yleisilme, iho on menettänyt väriään ja kuulautta, rypyt ja juonteet, kuiva ja veltostunut iho.

Redesity 1 soveltuu kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle sekä käsien ihon elvyttämiseen. Redesity 1 sisältää aminohappoja, antioksidantteja, mineraaleja sekä vitamiineja. Näiden aineiden yhteisvaikutus ihon rakenteeseen on näkyvä: ihon valonheijastuskyky paranee ja iho kiinteytyy. Tuote kosteuttaa ja saa ihon terveen ja kauniin väriseksi. Kasvosi säteilevät elinvoimaa.

Teosyal Redesity 2

– Silmänympärysalueelle-

 • Hyaluronihappotäyteaine
 • Silmänalusihon hoitoon

Silmänympärysalueen tummuus lisääntyy ikääntymisen, huonon verenkierron, epäterveellisten tottumusten ja myös geneettisen perimän seurauksena. Ongelmasta kärsivät myös varsin nuoret ihmiset.Hellävarainen ja tehokas hyaluronihappotäyteaine sisältää aminohappoja, mineraaleja ja antioksidantteja, jotka vaikuttavat välittömästi herkälle silmänympärysalueelle.

Hoidon tuloksena:
 • Juonteet madaltuvat
 • Ihon kimmoiksuus ja väri paranee
 • Tummat silmänaluset vaalenevat
 • Hoito ei aiheuta turvotusta
 • Pitkäkestoinen vaikutus

Princess

CkjDnNWDixhcphNfIBMxiYEwaA5pQszrxf9ULW2ZRXw

Princess®Filler on täysin uudenlainen Premium-luokan kasvojen kauneuskäsittelyihin tarkoitettu hyaluronihappotuotesarja. Princess®Filler tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ulkonäön parantamiseen aina huulien muotoilusta ihon uudistamiseen.

Princess®Filler vähentää tehokkaasti juonteita ja uurteita, muotoilee ja lisää tilavuutta sekä parantaa ihon rakennetta. Korkean laadun, poikkeuksellisen elastisuuden ja puhtauden ansiosta Princess®Filleristä on tullut sensaatio kauneudenhoitoalalla ja se on saavuttanut Euroopan kauneudenhoitoalan ammattilaisten sekä asiakaspotilaiden keskuudessa laajan suosion. Princess®Fillerillä on suoritettu maailmanlaajuisesti jo yli 15 miljoonaa käsittelyä. Sen valmistaja on Croma, joka on ollut perustamisestaan eli vuodesta 1976 yksi Euroopan johtavammista lääkeyrityksistä.

Tuotteen ainutlaatuisuus perustuu siihen, että Princess® ei toimi pelkästään täyteaineena, vaan se muovautuu erilaisten juonteiden ja ihotyyppien mukaisesti. Tämä mullistava ominaisuus antaa iholle harmonisen ja ylellisen tunteen. Ihonne säteilee kauneuden valoa vaivattomasti ja miellyttävästi.

Hoidon teho näkyy jo ensimmäisen toimenpiteen jälkeen ja tehostuu ajan myötä kasvojen ilmeen säilyessä luonnollisena. Princess®Filler on pitkävaikutteinen täyteaine, mutta hoito voidaan silti haluttaessa uusia. Princess®Filler levittyy juonteissa sekä ihossa miellyttävän pehmeästi ja tasaisesti – lopputuloksena on luonnollisen sileä iho.

Tarjous!

Hyaluronihappo 1ml täyteainehoito: 190€ (norm 280€)
Huulten muotoiluun / ryppyihin

Aikoja rajoitetusti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisää:

Ota yhteyttä jotta voimme vastata kysymyksiisi! Halutessasi järjestämme konsultaatiokäynnin jotta voimme kartoittaa juuri sinulle sopivimmat hoitovaihtoehdot.

 • 041 453 4319
 • info@sarisaily.fi

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Viesti

  Katso myös:

  botuliinihoidot

  mesoterapia

  Click here to change this text