Täyteainehoidot

Täyteainehoidot ovat oiva valinta ilmeen kohottamiselle ja piirteiden nuorentamiselle ilman veitsen alle joutumista. Kun tekijänä on ammattilainen, lopputulos on luonnollinen eivätkä kasvojen ilmeet rajoitu. Tulokset saadaan välittömästi hoidon jälkeen ilman erillistä toipumisaikaa tai sairaslomaa. Täyteaineet ovat turvallinen ja luotettava tapa kohentaa ilmettä ja häivyttää epätoivottuja ryppyjä tai arpia. Hoitoihin voidaan yhdistää mm. medikaalikuorintoja.

Käytämme täyteainehoidoissa pääosin kanyylitekniikkaa, jossa minimoidaan ihon läpi pistämisten määrä. Esimerkiksi silmien alapuolella olevat painumat, keski- ja alakasvojen uurteiden ja ryppyjen täytehoito, sekä samassa yhteydessä huulten täytehoito onnistuu muutamasta pistoreiästä, joista tylpällä pienellä kanyylilla päästään useammalle eri kohdealueelle. Kanyylitekniikan etuna on myös vähäisempi mustelmataipumus verrattuna perinteiseen injektioneula -tekniikkaan.

Täyteainehoidoissa käyttämämme tuotteet:

ellanse_logo2

Ellansé on markkinoiden tutkitusti pitkäkestoisin ja turvallisin täyteaine, joka ensimmäisen hoitokerran jälkeen takaa kauniin lopputuloksen jopa neljäksi vuodeksi. Sen edistyksellisen teknologian ja pitkän tuotekehitysprosessin ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia tuotteen turvallisuudesta tai kestosta, sillä se on tehty jo puolestasi. Ellansélla voidaan hoitaa mm. syvät rypyt ja juonteet, arvet sekä kasvojen muokkaukset

Tuotteen teho perustuu tutkittuun tietoon:

  • 100 % biohajoava, eikä aiheuta arpeutumista ihossa
  • Ei allergisoi, eikä aiheuta tulehduksia

Tuoteperheestä voit valita eri hoitovahvuuksia käyttötarpeen mukaisesti:
Ellansé S kestää noin 12 kuukautta
Ellansé M kestää noin 18-24 kuukautta
Ellansé L kestää noin 30-36 kuukautta
Ellansé E kestää noin 42-48 kuukautta

Tuotteen valmistaa hollantilainen Aqtis Medical, joka on maailmalla tunnettu laadukkaista lääketieteellisten polymeerien valmistuksesta sekä niiden kehityksestä. Raaka-aineita on käytetty vuosikymmeniä lääketeollisuudessa mm. itsestään sulavissa tikeissä. Molemmat raaka-aineet ovat FDA-hyväksyttyjä sekä CE-merkittyjä.

revanesse_logo

Valmisteesta löytyy neljä eri vahvuutta, joita voidaan käyttää esim. hienoissa juonteissa vaikkapa otsan vaakarypyissä, silmänympärysihossa sekä silmäpusseissa. Tuote sopii mainiosti myös huuliin.

Huulet ovat usein katseen ja huomion keskipiste. Revanesse tekee huulistasi täyteläisemmät, korostaa huulirajaa ja tekee amorinkaaresta selkeämmin erottuvan luonnolliselta näyttävällä tavalla. Revanesse tarjoaa luonnollisen tavan huultesi muotoiluun ja täyttöön. Se antaa niille toivomasi täyteläisyyden ja muodon.
Sen esteettinen lopputulos on välitön ja pitkäkestoinen. Tulokset ovat nähtävissä välittömästi, koska käsittely on ei-kirurginen – hoidon jälkeen ei siis vaadita erityistä toipumisaikaa tai sairaslomaa.

Mitä Revanesse voi saavuttaa:

  • Lisätä huulten tilavuutta
  • Korostaa huulirajaa
  • Tehdä suupieliin iloisemman ilmeen
  • Vähentää suunympärysryppyjä
  • Poistaa hienoja juonteita vaikkapa otsasta tai silmien ympäriltä
  • Häivyttää silmäpusseja

 

Revanesse sisältää stabilisoitua hyaluronihappoa. Sitä injektoidaan huuliin erittäin ohuella neulalla. Toimenpide on vaivaton ja kestää noin 30 minuuttia. Hoitoalue puudutetaan yleensä puudutusvoiteella. Tulokset säilyvät Revanesse Ultralla huulissa noin 8-12 kuukautta. Sen jälkeen hoidon voi vaivattomasti uusia.

teosyal_logo

TEOSYALia voidaan käyttää kasvoihin, kaulaan, syvään kaula-aukkoon ja käsiin. Ajan mittaan ihon kosteuspitoisuus vähenee, jonka seurauksena iho menettää kosteutta ja elinvoimaa sekä kimmoisuutta. Tämän seurauksena on veltostunut iho ja rypyt. Tämä valmiste on täydellinen mm. kasvojen pyöreyden ja kimmoisuuden palauttamiseksi, huulten mitan lisäämiseksi sekä ihovaurioiden hoitoon.

Hoito perustuu vaikuttavan aineen hyaluronihapon korkeaan pitoisuuteen, joka takaa pitkäaikaisen ja kestävän lopputuloksen välittömästi hoidon jälkeen. Teosyal –nestevalmiste elvyttää ihon alempia kerroksia syvään ja palauttaa iholle elinvoimaa, kimmoisuutta ja kosteutta. Teosyal – geelien perusominaisuuksia ovat niiden poikkeuslaatuinen sitkeys ja kimmoisuus.

Princess

CkjDnNWDixhcphNfIBMxiYEwaA5pQszrxf9ULW2ZRXw

Princess®Filler on täysin uudenlainen Premium-luokan kasvojen kauneuskäsittelyihin tarkoitettu hyaluronihappotuotesarja. Princess®Filler tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ulkonäön parantamiseen aina huulien muotoilusta ihon uudistamiseen.

Princess®Filler vähentää tehokkaasti juonteita ja uurteita, muotoilee ja lisää tilavuutta sekä parantaa ihon rakennetta. Korkean laadun, poikkeuksellisen elastisuuden ja puhtauden ansiosta Princess®Filleristä on tullut sensaatio kauneudenhoitoalalla ja se on saavuttanut Euroopan kauneudenhoitoalan ammattilaisten sekä asiakaspotilaiden keskuudessa laajan suosion. Princess®Fillerillä on suoritettu maailmanlaajuisesti jo yli 15 miljoonaa käsittelyä. Sen valmistaja on Croma, joka on ollut perustamisestaan eli vuodesta 1976 yksi Euroopan johtavammista lääkeyrityksistä.

Tuotteen ainutlaatuisuus perustuu siihen, että Princess® ei toimi pelkästään täyteaineena, vaan se muovautuu erilaisten juonteiden ja ihotyyppien mukaisesti. Tämä mullistava ominaisuus antaa iholle harmonisen ja ylellisen tunteen. Ihonne säteilee kauneuden valoa vaivattomasti ja miellyttävästi.

Hoidon teho näkyy jo ensimmäisen toimenpiteen jälkeen ja tehostuu ajan myötä kasvojen ilmeen säilyessä luonnollisena. Princess®Filler on pitkävaikutteinen täyteaine, mutta hoito voidaan silti haluttaessa uusia. Princess®Filler levittyy juonteissa sekä ihossa miellyttävän pehmeästi ja tasaisesti – lopputuloksena on luonnollisen sileä iho.

Tarjous!

Hyaluronihappo 1ml täyteainehoito: 190€ (norm 280€)
Huulten muotoiluun / ryppyihin

Aikoja rajoitetusti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisää:

Ota yhteyttä jotta voimme vastata kysymyksiisi! Halutessasi järjestämme konsultaatiokäynnin jotta voimme kartoittaa juuri sinulle sopivimmat hoitovaihtoehdot.

  • 041 453 4319
  • info@sarisaily.fi

Katso myös:

botuliinihoidot

mesoterapia