Vartalohoidot

Vartalohoidot suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin ja niihin sisältyy ravitsemus- ja liikuntakonsultointia. Vartalohoidoilla ja niiden yhdistelmillä voidaan poistaa rasvaa ongelma-alueilta, vähentää selluliittia ja kiinteyttää kohdealueita. Hoitaa voidaan myös mm. raskausarvet, maksaläiskät sekä pinnalliset verisuonet. Alla olevia toimenpiteitä voidaan yhdistää monipuolisten ongelmien ratkaisuun, sekä tulosten tehostamiseksi entisestään.

Emme suosittele alla olevia vartalohoitoja, jos olet raskaana, sinulla on kasvaimia tai käyt lävitse syöpähoitoja, sinulla on sydämentahdistin tai epilepsia sähköisiin hoitoihin.

 

LipoLaser on kivuton ja veitsetön tapa kiinteytyä ja pienentyä jopa 1-2 kokoa. Toimenpide ei vaadi toipumisaikaa, koska hoito toteutetaan pinnallisesti ilman veistä tai neuloja.

Miten se toimii?
LipoLaser säteilee matalataajuista laserenergiaa, joka saa aikaan kemiallisen reaktion rasvasolussa. Tämä rikkoo solua mm. vapaiksi rasvahapoiksi jonka jälkeen ne poistuvat aineenvaihduntaan ja sen kautta pois kehosta. Tämä toimenpide takaa nopeat ja näkyvät tulokset ilman kipua ja riskejä.
Rasvahappojen vapautuminen on samanlaista kuin silloin kun keho itse vapauttaa energiavarastojaan esim. liikunnan muodossa. LipoLaser ei siis aiheuta mitään epäluonnollista reaktiota eikä se myöskään vahingoita rasvasolun ympärillä olevia rakenteita, kuten ihoa, verisuonia tai ääreishermoja.

Kliinisesti todistettu
Riippumattomat kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että LipoLaserin tulokset ovat vertailtavissa rasvaimun tuloksiin. Ultraäänikuvista voidaan todeta jopa 30% vähennyksen rasvasolujen syvyydessä vain yhden hoidon jälkeen. Lisähoidot luonnollisesti parantavat tulosta. Tulokset näkyvät heti hoidon jälkeen, koska rasvasolut tyhjenevät välittömästi. Kevyt liikunta heti hoidon jälkeen voi vielä kiihdyttää vapautetun rasvan palamista energiana. Tyypillinen hoitotulos on 2-4cm ympärysmitan väheneminen vatsan alueella. Sarjahoidoilla saadaan mittavampia tuloksia.

Edullinen ja kivuton
Kirurgiseen rasvaimuun tai muihin lasertekniikoihin verrattuna hoito on edullista, mutta tulokset ovat samantapaisia.
LipoLaser käyttää matalatehoista laservaloa, joka saa aikaan turvallisen ja kivuttoman biostimulaatiovaikutuksen rasvakudoksessa. Hoidon voi tehdä minkälaiselle iholle tahansa tai mihin kehon alueille tahansa, missä on ei-toivottua rasvaa. Hoidon jälkeen voi myös välittömästi palata normaaliin päivärytmiin.

Lipolyysin tulokset ja hoitomahdollisuudet ovat pitkälti samanlaiset kuin LipoLaserilla, mutta toimenpide perustuu rasvakertymien liuottamiseen pistoksilla, jotka sisältävät mm. mineraaleja, entsyymejä ja kasviuutteita. Pistoksilla päästään käsiksi ongelma-alueisiin, joiden kiinteyttäminen esimerkiksi liikunnan muodossa on vaikeaa tai mahdotonta, kuten leuka. Hoidolla saadaan aikaan nopeat ja näkyvät tulokset murto-osalla esim. kirurgisiin toimenpiteisiin verrattuna.

RF-laser hoito perustuu valon ja lämmön vaikutuksiin. Hoito stimuloi ihossa olevia vesimolekyyleja – molekyylien vilkastunut liikehdintä lämmittää ihon syvempiä kerroksia, ja lämpö puolestaan stimuloi ihon oman kollageenin tuotantoa, tällöin ihoa rohkaistaan itse täyteläisempään lopputulokseen. Lämpö laajentaa verisuonia ja parantaa lymfanestekiertoa hoidettavalla alueella. Lopputuloksena on kiinteämpi ja napakampi iho, josta hienot juonteet ovat hävinneet jo yhden hoitokerran jälkeen ja syvät juonteet madaltuneet. Hoito sopii erityisesti vaikkapa käsivarsille ja muille vartalon ongelmakohdille. Sopii mainiosti myös täydentävänä hoitona LipoLaseriin ja lipolyysiin.

Ultraäänihoidot perustuvat nopeaan impulssiin, joka vaikuttaa ongelmakohtien syvemmissä kerroksissa. Värähtelyt nopeuttavat hoidettavan alueen solujen aineenvaihduntaa ja luovat täten niissä lämpöä. Lämpö ja värähtelyt yhdessä kiihdyttävät alueen verenkiertoa ja samalla irrottavat kuona-aineita ja rasvasoluja. Miljoona kertaa sekunnissa värähtelevä ultraäänen paine vaikuttavat suoraan soluihin. Hoito myös tehostaa käytettyjen hoitoaineiden ja ravintoaineiden vaikutuksia. Lopputuloksena on kauniimpi ja kiinteämpi ongelma-alue. Hoitaa voidaan mm. selluliittia ja vartalon ongelma-alueita kuten alavatsaa,  käsivarsia ja kasvoja. Ultraäänihoito on täydellinen yhdistelmä LipoLaser ja lipolyysihoitoihin. Ultraäänen taajuus,  3-0,9mhz sekä pulssin nopeus,  valitaan yksilöllisesti hoidettavan alueen sekä rasvakudoksen syvyyden mukaan. Esim. 0.9mhz taajuudella päästään jopa 8cm syvyyteen rasvakudoksessa.

Fysikaalisilla sähköimpulssihoidoilla voidaan hoitaa erittäin laajoja hoitokokonaisuuksia; esim. lihasten kuntoutus mm. nems ja interferenssivirralla ja sitä kautta voidaan myös vaikuttaa jopa sisäelinten ympärillä olevaan rasvaan, eli paljon puhuttuun keskivartalon vaaralliseen rasvaan.

Kysy lisää:

Ota yhteyttä jotta voimme vastata kysymyksiisi! Halutessasi järjestämme konsultaatiokäynnin jotta voimme kartoittaa juuri sinulle sopivimmat hoitovaihtoehdot.

 • 041 453 4319
 • info@sarisaily.fi

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Viesti

  Katso myös:

  mesoterapia

  pigmentointi