Henkilökunta

Sari Säily

Sari on erikoistunut ikääntyvän ihon medikaalitason hoitoihin innovatiivisilla ja konkreettisia tuloksia tuottavilla menetelmillä. Sari on myös toiminut pigmentointien kansainvälisenä kouluttajana sekä n. 20 vuoden aikana tehnyt yli 10 000 kestopigmentointia. Tuote- ja laiteuutuudet haravoidaan tarkalla seulalla yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa. Sari on perehtynyt erityisesti patofysiologiaan eli solu- ja kudosoppiin – pitkä työkokemus ja jatkuva itsensä kehittäminen antavat eväät hoitojen taitavaan yhdistelyyn ja sopivien hoitomuotojen valintaan jokaiseen tarpeeseen.

”Aloitin kauneudenhoitoalalla 1984 Chanelin konsulenttina sekä edustajana. Myöhemmin kokemusta on kertynyt esimerkiksi Yves Saint Laurentilta ja Sisleyltä. Ensimmäisen kauneushoitolani perustin Helsinkiin vuonna 1991. Olen myös saanut toteuttaa ammatti-intohimoani kouluttajana kestopigmentointien sekä biolääkinnällisten hoitojen parissa, sekä yhteistyössäni Iholiiton kanssa.”

Uula Kitti

Uula Kitti on erikoistunut kasvojen alueen ihomuutosten hoitoon sekä perinteisin leikkausmenetelmin, että laserilla. Uulan työhön kuuluu mm. kasvojen epäsymmetrioiden korjauksia, joiden taustalla on purentaongelmia tai -kipuja. Lääkinnällisten kirurgisten toimenpiteiden lopputulos vaikuttaa usein myös asiakkaan ulkonäköön, ja tämän takia hän on laajentanut omaa osaamistaan myös esteettiseen kasvokirurgiaan Esthetic Clinic Sari Säilyn asiakkaille, johon kuuluvat mm. silmäluomileikkaukset, kasvojen luomien ja muiden ihomuutosten poisto.

”Aloitin työurani hammaslääkärinä 1999, kunnes valmistuin lääkäriksi. Vuodesta 2008 eteenpäin tein suu- ja leukakirurgian töitä HUS:ssa ja vuodesta 2016 lähtien olen toiminut Kanta-Hämeen keskussairaalassa suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkärinä ja -erikoislääkärinä. Periaatteeni on toteuttaa kirurgiaa sekä lääketieteeseen että potilaan esteettisiin toiveisiin perustuen tähdäten aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.”

Vapaa-ajalla Uulan sydäntä lähellä ovat golf, tennis, elokuvat ja läheisten kanssa vietetty laatuaika.