Henkilökunta

Sari Säily

Sari on erikoistunut ikääntyvän ihon medikaalitason hoitoihin innovatiivisilla ja konkreettisia tuloksia tuottavilla menetelmillä. Sari on myös toiminut pigmentointien kansainvälisenä kouluttajana sekä n. 20 vuoden aikana tehnyt yli 10 000 kestopigmentointia. Tuote- ja laiteuutuudet haravoidaan tarkalla seulalla yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa. Sari on perehtynyt erityisesti patofysiologiaan eli solu- ja kudosoppiin – pitkä työkokemus ja jatkuva itsensä kehittäminen antavat eväät hoitojen taitavaan yhdistelyyn ja sopivien hoitomuotojen valintaan jokaiseen tarpeeseen.

”Aloitin kauneudenhoitoalalla 1984 Chanelin konsulenttina sekä edustajana. Myöhemmin kokemusta on kertynyt esimerkiksi Yves Saint Laurentilta ja Sisleyltä. Ensimmäisen kauneushoitolani perustin Helsinkiin vuonna 1991. Olen myös saanut toteuttaa ammatti-intohimoani kouluttajana kestopigmentointien sekä biolääkinnällisten hoitojen parissa, sekä yhteistyössäni Iholiiton kanssa.”

Heidi Weaver

Heidi Weaver on hieroja sekä liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen. Klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi Heidiltä saa rentouttavaa ja tehokasta kuumakivihierontaa, kuivakuppausta sekä imukuppihierontaa. Lisäksi hän tarjoaa myös vauva- sekä shiatsuhierontaan. Heidi on toisen vuoden akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen opiskelija. Hoitoihin voi yhdistää tai ottaa erikseen akupunktiohoitoja opiskelijahinnoin. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on Heidille tärkeää ja liikunta-alan ammattilaisena häneltä saa myös vinkit terveyden ylläpitämiseen liikunnan ja ravinnon keinoin.

Lisäksi Heidi pitää pilates- ja joogakursseja pienryhmille tai yksilötunteina hoitolassamme. Häneltä saat yksilöllistä ohjausa asentoihin ja liikeratoihin.