Avoimet työpaikat

Suuhygienisti

Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme tutkinnon suorittanutta, reipashenkistä ja palvelualtista suuhygienistiä. Toimenkuva koostuu ammattisi kuvauksen mukaisten palveluiden tarjoamisesta asiakkaillemme, esim. hampaiden valkaisujen muodossa ja mahdollisesti assistentin toimesta suu- ja leukakirurgisissa sekä hammashoidollisissa palveluissa.

Etsimämme henkilö on terveydenhoidon ammattilainen joka ymmärtää asiakaspalvelun ja työn tekemisen oikean asenteen merkityksen yrityksen menestykselle. Hyvin tehdystä työstä palkitsemme hyvin ja maksamme palkkion yrittäjätulona, joten toivomme sinulla olevan oman Y-tunnuksen. Yrittäjäkokemusta et välttämättä tarvitse entuudestaan. Työ on osa-aikainen ja toivomme luovamme kanssasi pitkän, menestyksekkään yhteistyösuhteen.

Tarjoamme klinikallamme edustavat työskentelypuitteet ja saat käyttöösi täysin varustellun hoitohuoneen.

Täytämme paikan heti kun sopiva ehdokas on löytynyt. Lisätietoja tehtävästä antaa omistaja Sari Säily, p. 041 453 4319

Vuokrataan: Toimenpidehuone

Klinikallamme on tarjolla vuokralle toimenpidehuone kauneuden- tai terveydenhoidon ammattilaiselle. Tarjoamme oman äänieristetyn, lasiovilla ja vesipisteellä varustetun toimenpidehuoneen lisäksi edustavat yleistilat: Vastaanotto-/odotustila, varusteltu wc, varusteltu pikkukeittiö kahvein yms. perustarvikkein sekä neuvottelu-/koulutustilan käyttö ajanvarauksella sisältyvät kaikki vuokraan. Toimitilaratkaisu sisältää veloituksetta sähkön ja veden käytön, liikehuoneiston siivouksen 2-4 krt/kk, liikehuoneiston vakuutukset sekä valmiin maksupääteratkaisun korttimaksujen vastaanottamiseen. Huone vuokrataan kalustamattomana.

Vuokralaisen oman palvelu- ja tuoteportfolion toivotaan sivuavan ja täydentävän klinikan jo olemassa olevia palveluja.

Lisätietoja vuokrauksesta antaa Mikko Naugrén / RE/MAX Visio, p. 040-7085887, email: mikko.naugren@remax.fi.

Yksi klinikkamme toimenpidehuoneista